Week 8 Maandag

27 Apr 2015

Posted by Abdullah

Vandaag ben ik rond 9 uur begonnen. Ik heb wat kleine bugs in de TIME EFFORT INPUT formulieren opgelost. Daarna heb ik nog even alles uitgetest in DocHuman zelf. Er waren stukken code waar ik nog geen commenting had bijgezet. Deze heb ik dan nog eventjes vervolledigd.

Rond 11 uur ben ik begonnen om sommige overbodige formulieren onzichtbaar te maken. Omdat deze bij de demo van morgen niet mogen getoond worden. Tegen 12 uur ben ik dan vertrokken richting Stuttgart om Göksel, mijn collega uit Izmir met een bedrijfswagen (BMW 530d 2014). Rond 14 uur was ik in het luchthaven van Stuttgart. Onderweg hebben we heel wat gepraat met Göksel. Ik heb hem heel wat vragen gesteld en telkens had hij er wel een goede antwoord voor maar het was toch niet genoeg om mij te overtuigen om na mijn stage verder te gaan met DocHuman.

Rond 16 uur waren we terug in het kantoor en helemaal uitgepraat. Op het kantoor hebben we afgesproken met mijn stagebegeleider dat we de demo uitstellen naar morgen. Omdat ze vandaag nog een heel belangrijke meeting hebben met een paar collega's van de marketing afdeling.
In de resterende tijd heb ik me verder voorbereid op de demo van morgen.

Week 8 Dinsdag

28 Apr 2015

Posted by Abdullah

Ik ben vandaag rond 8 uur aangekomen in het kantoor van INPOSIA. De morgen waren er maar 3 collega's aanwezig. (Eyup, Michael en Jochen). De andere collega's zijn vandaag iets later gekomen. Muzaffer was er rond 9:40. En hij is me meteen komen zeggen dat de demo was gepland om 11:30..

Demo


De demo was een beetje zo'n 50/50 situatie. Sommmige delen die ik heb verwezenlijkt vonden ze zeer goed en sommige delen vonden ze minder. Of eerder een groter deel vonden ze minder goed. Ik heb heel veel terkortkomingen opgemerkt over mijn eigen in DocHuman. Dit zeker omdat deze keer Göksel erbij was hih heeft me altijd iedere keer onderbroken om mij bij te sturen. Ik heb heel wat punten gezien waar ik ver achter op sta. Een heel belangrijke punt is dat ik op de standaard overzichtspagina's niet wist dat ik sommige velden (standaartvelden) van DocHuman kon weglaten, en allerlei bewerkingen daarop kon uitvoeren.
Deze demo is heel goed geweest om mij op sommige punten bij te sturen. Na de demo heb ik alle standaard overzichtspagina's aangepast maar het is me niet gelukt om dit te kunnen doen voor alle formulieren.

Week 8 Woensdag

29 Apr 2015

Posted by Abdullah

Ik ben vandaag rond 8:20 uur aangekomen in het kantoor van INPOSIA. 2 collega's waren er al. Een groot deel van de collega's zijn momenteel op business-trip in Zweden, Stockholm bij Ericsson. Ik ben verdergegaan met hetgeen waar ik gisteren mee ben geïndigd. Daarna heb ik de PROJECTS formulier aangepast. De PROJECTLOG/PROJECTLOGVIEW moest op dezelfde formulier als de PROJECTS, en het VIEW gedeelte moest in het PROJECTS form getoond worden. Daarmee heb ik me vandaag de hele dag mee kunnen amuseren. Morgen moet ik hier mee verdergaan.

Week 8 Donderdag

30 Apr 2015

Posted by Abdullah

Ik ben vandaag rond 8 uur aangekomen in het kantoor. Ik ben doorgegaan met de PROJECTS form, omdat ik er gisteren niet klaar mee was. Ik heb er tot de middag aan gewerkt. Rond de middag zijn de collega's waaronder ook mijn stagebegeleir Muzaffer Havcarci teruggekomen van Stockholm. Hij is me meteen komen vragen wat ik al allemaal gedaan heb en hij heeft me nog een aantal tips gegeven, hoe het beter kon.

Voor de rest heb ik de overzichtspagina's verder aangepast.